Krstac crna gora - Ja i moja zena anja - 5

Category

Ja i moja zena anja - 5 - Krstac crna gora

Ja i moja zena anja - 5 1

Žena sam ja naslovna prvi portal u crnoj gori namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama.

Ja i moja zena anja - 5 2

Tekst pjesme toma zdravkovic kafana je moja istina da li si mi verovala zeno jedina da li si mi verovala da l si prastala kad sam tebi dolazio mrtav umoran da li si mi verovala da sam bio sam da sam bio sam kafana je moja sudbina ona me je sebi uzela kafana je moja istina zeno jedina tekstovinet je galerija muzičkih tekstova.

Ja i moja zena anja - 5 3

moja supruga rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova.

Ja i moja zena anja - 5 4

Prica je fenomenalna i ja sam imala slicno iskustvonadam se da ce biti jos nastavaka da li je turcin ili neko drugi uzivao u carima tvoje zene.

Ja i moja zena anja - 5 5

Tekst pjesme klapa bonaca oci boje lavande kazu da ljubis nekog boema skitnicu neku da druga si zena a ja san skoro lud od tvoga otrova i molin se pred ikonom svetom ljubavi moja ja pozelin nocas oci boje lavande i bisere njene sto ih usnama skriva vrati mi boze oci boje lavande jer sutra ce kise isprati sve isprati sve.

Ja i moja zena anja - 5 6

Ne mogu se tacno sjetiti koje ali bilo je to godinudvije nakon zavrsteka rata u b i h imao sam jako dobrog prijatelja koji je bio izbjeglica iz susjedne opstine pa sam mu ponudio da privremeno boravi kod nas jer smo ja i supruga zivjeli sami u dvosobnom stanu te.

Ja i moja zena anja - 5 7

Jedan covek i jedna zena veceras dok slusamo stare ploce i neke davne kise opet liju veceras na dan naseg vencanja tiho me pitas dal pamtim jos veneciju.

Ja i moja zena anja - 5 8

moja majka moja majka je turska sapunica odnosno serija koja se prikazuje u 108 epizoda saznajte koji su glumci i sadržaj serije moja majka i što se događa iz epizode u epizodu.

Ja i moja zena anja - 5 9

Posluživanje prelivi za piteiskrenoja sam gledala kod dosta zena da pitu preljevaju provrelom vodom i uljemureduali ja nikada nijednu nisam tako preljevalaneovisno kakvo joj je punjenjeevo vam receptic za preliv mojih pitau manju serpicu stavite mlijeko kolicina zavisi od toga koliko imate pitapavlakumaslac 10 gr na 100ml.

Ja i moja zena anja - 5 10